Ktoś mi fotkę zakosiłHipokryt pisze: 18 lut 2022 09:44 Dzień Dobry![]()
Pora na "poranny rozruch"![]()
Zapraszam na "wirtualny spacer po plaży ze zdjęciem" z kawą naszej Szalonej Paczki![]()
![]()
Szalona Paczka
-
rybka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 13 mar 2013 15:51
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Tu Szalona Paczka
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Szalona Paczka
Rybka na spacerze
Ysy oszustwo knuje
Jesli w dokumentacji wpisane masz nadciśnienie , a pracownik Funduszu będzie skrupulatny , różnie to może być
Ja np na pulmonologię nie pojadę do Krynicy , ale do Muszyny tuż obok , to już tak
Miałam fajny termin , ośrodek tez , śp Margot sporo mi podpowiedziała , okazało się , że ponoć Krynica nie ma pulmonologii , ktoś się dopatrzył , oddzwoniono mi , że nie mogę skorzystać z tego zwrotu
Pogodnego dnia Wszystkim
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Tu Szalona Paczka
Droga Gieniu - powinno być: "Marek zwany hipokrytą" lub po prostu "Hipokryt"GIENIA pisze: 18 lut 2022 15:26 Ewanka, Marek słodkościami kuszą...
kawka podana ... i jak tu nie kochać Szalonych
![]()
(...)
Dziś trzeba być precyzyjnym, bo świętuje moja "forumowa mama"
Dzięki za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie
Ysy z tego co wiem to w Uzdrowisku Duszniki-Zdrój leczenie obejmuje choroby kardiologiczne i nadciśnienie.
Przejrzyj też na stronie Ministerstwa zdrowia - jest tam wykaz uzdrowisk wraz z kierunkami leczniczymi. Może inne uzdrowisko znajdziesz co Cię zainteresuje i uda zdobyć zwrot.
Stronę wyślę na priv bo tu admin usunie
Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Nie jest to temat w którym pisywałabym na co dzień, jednakże nie mogę tego pozostawić tak bez słowa. Nie jesteś świętą krową, której błazenada ma pozostawać bez echa. Nawet jeżeli masz przyzwolenie wielu osób na takie zachowania, to świadczy tylko niezbyt dobrze o nich.Droga Gieniu - powinno być: "Marek zwany hipokrytą" lub po prostu "Hipokryt"
Dziś trzeba być precyzyjnym, bo świętuje moja "forumowa mama"
Nazwanie mnie mamą nawet forumową jest czymś tak nie na miejscu, że tylko osobie z twoim malutkim móżdżkiem mogło przyjść do głowy. Robisz wszystko, by miła atmosfera mojego święta była zbrukana. Świetnie sobie z tym radzisz. Mądrzy wiedzą, jak osądzać takie zachowania, głupcy przyklasną. To jest ostatni raz, kiedy w jakiejkolwiek formie zwracam się do ciebie.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Ograniczam się tylko do popierania osób, które próbują dać mu do zrozumienia, że nie podoba się im jego postępowanie.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
-
Gość
Mariolko
A teraz co do tematu "SZALONA PACZKA"
Jest to temat który założyło kilka osób i założenie było takie że jest to temat dla wszystkich i o wszystkim z wykluczeniem kłótni, ubliżania, szczucia jeden na drugiego i nienawiści!!!
Ilu nas jest tyle osobowości i charakterów.
Jesteśmy ludźmi dorosłymi, nie kiedy i wykształconymi, wpajaliśmy naszym dzieciom zasady funkcjonowania w społeczeństwie a sami o tych wartościach zapominamy.
Moja śp. mama zawsze powtarzała nam do bólu:
" Jeśli masz się kłócić z idiotą to lepiej to przemilcz, bo ktoś kto będzie was obserwował z boku nie będzie wiedział kto jest kim"
Święte słowa, miałem szczęście i jestem dumny z tego że miałem za matkę kobietę biedną ale za to wyjątkowo mądrą.
Kochani
To by było na razie na tyle
Miłego wieczoru kochani moi
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Tu Szalona Paczka
Ojcze Założycielu...
To prorok-wizjoner i "przyjaciel forum" i ma dużo racji (swojej), więc z jego opinią trzeba się liczyć
Szkoda tylko, że nie widzi moich tekstów, ponieważ napisał mi, że...