Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ysy1 pisze: 14 lut 2022 21:39
Wiecie co?
Myślałem i miałem nadzieję że chociaż w tym temacie będzie trochę tolerancji i empatii ale bardzo się pomyliłem.
Szkoda
Wielce Szanowny Ojcze Założycielu Szalonej Paczki
Czy w Twoim szalonym temacie dopuszczasz odrobinę szaleństwa, czy chcesz, aby był to kolejny nudny temat o wszystkim i o niczym
Przypomnę, że...
ysy1 pisze: 18 cze 2020 00:00
Życzę nam wszystkim abyśmy dobrze się tu czuli, jak w rodzinie. A i goście którzy będą Nas odwiedzać, czy nawet przyłączać się do Paczki, również czuli się jak w domu i rodzinnie.
(...)
Wprawdzie nie jestem ojcem , ale współzałożycielem ojcem , a raczej matką Szalonej Paczki , I Ci Marku odpiszę ... temat ten miał być o wszystkim i o niczym , ale z odrobiną szaleństwa , niekonieczne z atakowaniem Innych forumowiczów
Czy nudny dla mnie nie ... jesli dla Ciebie tak ... z całym szacunkiem dla Twej osoby ... droga wolna
Rzadko zabieram tu głos, choć chętnie Was czytam. Oczywiście założenie szaleństwa w Szalonej Paczce jest super, jednak ja nie chciałabym, podobnie jak Ewasz, by moje zdjęcia wklejane były w poczet tego szaleństwa. Nie dziwię się Ewasz, że się zdenerwowała.
Hipokrycie super obrabiasz zdjęcia, ale żeby wstawić kogoś wizerunek trzeba mieć pozwolenie. Takie jest moje zdanie.
Ja też jestem szalona, ale...
Pozdrawiam Szaloną Paczkę i życzę miłego wieczoru.
Dzięki Lewku , że zabrałaś głos w temacie , to , ze nie komentujemy problemu , nie oznacza , że jestesmy dumni z poczynań Hipokryta przyznam , że Wszyscy czekamy na reakcje Admina
Przez lata POZWOLILIŚMY - Koledze Forumowemu na rozwinięcie skrzydeł.
Było ogólne przyzwolenie BO...........
Niejednokrotnie wypominałem ,że Kolega przesadza.
Ile otrzymałem informacji na priv -NIE NĘKAJ GO , Zaprzestań On jest poszkodowany , On Opiekuje się Synem , On też by chciał
Super Marku bo to Twój pierwszy nick i spod niego pisałeś do mnie priv -tak już Zostanie
Super ,że nauczyłeś się obróbki zdjęć .
Ale na tym kursie na pewno Cię poinformowano że użycie Czyjegoś wizerunku wymaga Twojej ZGODY.
Nawet dziś udzielając wywiadu dla pewnej TV musiałem podpisać papier.
TY przejąłeś Czyjąś własność i użyłeś bez informacji - kto jest właścicielem owych fotek
Tutaj jest już paragraf.
Umieszczenie przez Portalowicza samodzielnie Fotek JEST ZGODĄ .
Zapewne Koleżanka Ewa ma Zgodę Osób ,które wraz z nią pozowały
Osoby ,które nie wyraziły ZGODY na fotografiach pokazały Dłonie