Wczesna rehabilitacja kardiologiczna
-
Kamila1983
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2022 12:13
Wczesna rehabilitacja kardiologiczna
Dzień dobry, tata dostał skierowanie na wczesną rehabilitację kardiologiczną. Jest po bypassach. Dodatkowo ma cukrzycę. Na ten moment szukamy na NFZ. Który ośrodek Państwo mogą polecić jeśli chodzi o infrastrukturę zabiegi jak i o posiłki. Czy w obecnych czasach covidowych są ośrodki z których można wyjść na zewnątrz poza ośrodek? Czytałam, że czasem jest możliwość dokupienia posiłku, na jakiej zasadzie się to odbywa?
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: Wczesna rehabilitacja kardiologiczna
Kamila nie napisałaś z jakiego regionu Polski pochodzicie. Chodzi mi o dojazd do miejsca,
które chciałem polecić, a zbyt długa podróż chyba nie jest wskazana przy schorzeniach,
jakie wymieniłaś. Proponuję Ci zadzwonić do Podkarpackiego Centrum Rehabilitacji
Kardiologicznej "Polonia" w Rymanowie Zdroju. Ponieważ jest to obiekt, który specjalizuje
się w tego typu schorzeniach, myślę, że tam uzyskasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące
Ciebie pytania.
które chciałem polecić, a zbyt długa podróż chyba nie jest wskazana przy schorzeniach,
jakie wymieniłaś. Proponuję Ci zadzwonić do Podkarpackiego Centrum Rehabilitacji
Kardiologicznej "Polonia" w Rymanowie Zdroju. Ponieważ jest to obiekt, który specjalizuje
się w tego typu schorzeniach, myślę, że tam uzyskasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące
Ciebie pytania.
-
Kamila1983
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2022 12:13
My jesteśmy z Łódzkiego ale jesteśmy w stanie tatę komfortowo przetransportować. Dziękuje za polecenie zaraz poczytam.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Kamila wczesną rehabilitację kardiologiczną ma MSWiA w Sopocie, Wojskowy w Ciechocinku, Równica Ustroń, Krystyna Busko Zdrój, Nałęczów Szpital Kardiologiczny… to te, które znam. Teraz niektóre przyjmują pacjentów po covid więc trzeba dzwonić i pytać.
-
Aleksandra22
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2018 21:07
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8