Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
Nie wiem po co takie niesprawdzone informacje podawać? Może to tylko zbieg okoliczności, że przysłano zmianę leczenia. Czy jest podany jakiś konkretny powód, czy też można się odwołać .Moim zdaniem podawanie takich informacji to niepotrzebny stres i zamieszanie dla wszystkich. Jak pisałam, rocznik 46 ,czekam w kolejce, a numerki spadają. Mam nadzieję, że jednak w tym roku pojadę do sAnatorium.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Narewko, nasz Śląski Oddział znowu wyszedł przed szereg tak jak z tą 12-miesięczną karencją. Wcześniej czy później wszystkie Oddziały NFZ będą to stosowały. Teraz przetrzebiają szeregi wyłuskując starsze roczniki a potem już od takich osób nie będą przyjmowali wniosków - heh.
No i róbta co chceta, a jak chceta się rehabilitować to na miejscu jak będą miejsca, których już od dawna brakuje....
No i róbta co chceta, a jak chceta się rehabilitować to na miejscu jak będą miejsca, których już od dawna brakuje....
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Ewuś to fakt,że na ślasku nawet na stacjonarne rehabilitacje trzeba długo czakać,przykład mojej córki o tym świadczy bo mimo stopnia niepełnosprawności - znaczny - rehabilitacje odbywać będzie dopiero w połowie maja 
a czeka od listopada ubiegłego roku