Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: dani888 »

Hm...śledzę tak sobie Wasze posty i widzę , że Peter ma nadal swoje konto , nie usunął :roll: więc nie rozumiem tych spekulacji .
Poza tym jak dla mnie nazwa ,,drętwy '' turnus ani jak nie pasuje gdyż :
-przede wszystkim mamy już Adwent a w tym czasie mało osób baluje , zwłaszcza tych starszych wiekiem , młodzi bardziej nie patrzą na to w obecnych czasach ...
-poza tym ludzie pewnie obawiają się zakażeń co dla mnie jest oczywiste i dlatego nie łazęgują , wolą spędzać czas w pokojach czy na spacerach gdzie nie ma tłoku .
Sama też gdybym była gdzieś w sanatorium to nie plątałabym się na pewno tam gdzie jest multum ludzi . Pozdrawiam wszystkich :) .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: zbigniew165 »

dani888 już któryś raz z kolei tłumaczę, że o likwidacji konta przez mojego rozmówcę w wiadomościach prywatnych powiadomił mnie Administrator Forum i nie wiem, czemu to tak trudno Wam jest ten fakt przyjąć do wiadomości.
Co do drętwego turnusu, to nie chodzi tylko o nie uczestniczenie w tańcach, ale również brak jakichkolwiek kontaktów towarzyskich w samym hotelu.
Coś o tym wiem, bo jestem często wzywany do pokojów kuracjuszy usuwać awarię. :roll:
Dobrze, że ten turnus szczęśliwie wyjechał i może będzie następny jakiś normalny.
Dodam tylko, że na stołówce siedzieli wszyscy przy 6 osobowych stolikach.