Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Od wczoraj już przebywam w Busku-Zdroju we Włókniarzu.
Pokój super jednoosobowy w części A1, wyżywienie też dobre.
Zabiegi rozpoczęłam od dzisiaj takie,jak chciałam.Jestem zadowolona. Wszędzie na terenie obiektu trzeba chodzić w maseczkach.
W kawiarni tańce się nie odbywają,można ewentualnie napić się dobrej kawy lub herbaty+słodkości.
Zapraszam do kontaktu osoby z forum przebywające na rehabilitacji w Busku-Zdroju.
Pozdrawiam serdecznie.