Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wspaniała wiadomość. Ta Muszyna z przydziału czy ze zwrotu? Nigdy tam nie byłam. Najdalej byliśmy w Polańczyku w sanatorium. Uff... to była podróż. .
Życzę wspanialego jesiennego pobytu.
Bogutka
Ze zwrotu, z przydziału dostałabym termin na koniec listopada, a że miałam już nr 25 i trafiła się Muszyna to doszłam do wniosku, że październik w górach może być piękny…i skorzystałam