Polańczyk Plon od 11.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Re: Polańczyk Plon od 11.09

Post autor: szynszyl64 »

Tak więc majer92 już wiesz jak się pakować. Jak autem to bez ograniczeń. No chyba że jedziesz komunikacją to jest problem. Rozwiązanie jest takie,
pakujesz wszystko co chcesz zabrać wkładasz do walizki. Nie domyka się to robisz weryfikację zawartości.Wyjmujesz np.szlafrok, gruby dres,sweter,przecież masz polar.Na suche dni starczy. Na zabiegi starczy iść w tiszercie i krótkich spodenkach. Na moczenie ciała wystarczy zabrać ręcznik kąpielowy. Czy jest basen w Plonie to nie wiem jest na pewno w Solince.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

My tu już w euforii o pakowaniu...a zapomniałam o najważniejszym...jeszcze TEST trzeba przejść pomyślnie... :o to może się wstrzymam z tym pakowaniem, a zajmę uzupełnianiem listy, żeby później sprawnie poszło :D :D :D
luki86
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2021 18:22

Post autor: luki86 »

witam dostal juz ktos skierowanie na test?jak dzwonilem w tamtym tygodniu do plonu to pani powiedziala ze skierowanie na test przyjdzie sms-em ale jak narazie to jeszcze nic nie przyszlo
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mi jeszcze nic nie przyszło, i to samo usłyszałam jak kiedyś dzwoniłam, ze przyjdzie sms-em :-)
luki86
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2021 18:22

Post autor: luki86 »

czyli nie jestem sam dzieki :)
mjer92
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2021 14:33
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mjer92 »

Właśnie gadu gadu o pakowaniu a tu
jeszcze test..
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Post autor: szynszyl64 »

Oj tam oj tam.Co ma być źle? Jesteście zdrowi to co ma wam wyjść.Zrobicie test zadzwonią i jazda panie i panowie na moczenie i ćwiczenie i tańczenie.
Zawsze twierdzą że to też rehabilitacja.Bądźcie wszyscy dobrej myśli.Jeszce parę dni i spotkacie się na miejscu. Polańczyk Zdrojowa 32.🤗🤩🤩
mjer92
Kuracjusz
Kuracjusz

A z tym skierowaniem na test t tak że dziwni się do sanatorium,podaje się numer kontaktowy i dostaje się SMS 4 dni przed turnusem z miejscem robienia testu.
mjer92
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za pomoc wszystkim pozdrawiam gorąco 😄
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wszystkich, mi już uprzejmie donieśli gdzie i kiedy mnie zapraszają na test, esa dostałam z e-zdrowie dziś w nocy. Pozdrawiam i ...mam nadzieję...do miłego zobaczenia :D :kwiat:
ODPOWIEDZ