Polańczyk Plon od 11.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Re: Polańczyk Plon od 11.09

Post autor: szynszyl64 »

Muszę CI to podnieść bo spadło. A tak a propo co jest nikt nie jedzie ? Co jest mamy focha!?😁😁😁
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Widzę, że szykuje mi się luzik, wszyscy zabiegają o jedynki...a tu trzeba będzie szukać współtowarzyszkę chętną do dwójki, skoro nas tam tak mało się wybiera :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :) :kwiat:
mjer92
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2021 14:33
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mjer92 »

Witam serdecznie wyjeżdżam do Polańczyka sanatorium Plon 11.09 . To mój pierwszy wyjazd pozdrawiam serdecznie ☺️
Awatar użytkownika
Elisabetha
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2018 17:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Elisabetha »

mjer92 w 2019r,na przełomie sierpnia i września,to też był mój pierwszy wyjazd do sanatorium,właśnie do Plonu.Było SUPER!!!.Cudne okoliczności przyrody,piękna pogoda,b. dobre wyżywienie ,przemili i zaangażowani fizjoterapeuci b.dobre warunki lokalowe (mieszkałam na ostatnim piętrze) oraz WSPANIAŁE TOWARZYSTWO, sprawiły,że wspominam tamten pobyt do dziś.Zazdraszczam i serdecznie pozdrawiam, życząc udanego wypoczynku.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mjer92 witamy na forum, myślę, że dobrze trafiłaś/eś , ja co prawda w Plonie jeszcze nie byłam, ale w Polańczyku tak i bardzo dobrze wspominam mój wyjazd, uzbierała się bardzo fajna ekipa z którą utrzymuję do dziś kontakty. Miejmy nadzieję, że i tym razem tak będzie. Pozdrawiam i do miłego zobaczenia 😊😊
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szynszylek, wiem co zobaczyć warto, ale chętnie zobaczyłabym inne równie ciekawe miejsca. Oby był ktoś, kto zna również fajne, godne zobaczenia miejsca urokliwych Bieszczad. Mam nadzieję, że nudzić się nie będę. Pozdrawiam 😉😊👍
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elisabetha, miejmy nadzieję, że nic się nie zmieniło w Plonie i nasz pobyt będziemy mogli zaliczyć do równie udanego. Pozdrawiam :kwiat: :D
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Post autor: szynszyl64 »

Alaxa. Zostaje do odwiedzeniania Górzanka, Cerkiew w Smolniku i Polance, wodosspad Czartów Młyn czy chociasz Baligród czy Jabłonna. Ok. jeszcze Komańcza ,Żubracze czy torfowiska ggzie kińczy się cywilizacja.Dla chętnych wyprawa z Mucznego na Bukowe Berdo. Mimo swoich dolegliwości wszedłem
kurcze było warto. Tak że montuj ekipę i jazda w teren. Kurczę że minie tam nie będzie z Haliną aż łza się w oku kręci.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Szynszylek za sugestie. Bukowe berdo marzy mi się mocno i mam cichą nadzieję, że też tam będę. Pozostałe muszę sprawdzić w internecie gdzie, bo nie mam pojęcia. O łzach mi nie wspominaj...bo też kręcić się zaczynają 😓 ach....to były czasy... Pozdrawiam cieplutko 👍😊😊
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2015 20:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Marlenka »

Też będę we wrześniu w Polańczyku, wprawdzie nie w Plonie tylko w Solince i będę tam tydzień wcześniej ale gdyby ktoś coś to ja chętnie :D Jadę sama i będę tam pierwszy raz więc towarzystwo mile widziane ;)
ODPOWIEDZ