Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,poranna zmiana
Nocna mniej ,trzeba rano do pracy
Jeszcze nie ma problemu z spaniem ,ale później czas pokaże
Andrzej telegraficzny skrót czasami dobrze ,wszystko przeszkoda
Pochmurny dzień ,może będzie padać ,deszcz dla przyrody wskazany
Poranną kawusię pozostawię ,miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Witajcie w południe masz rację przemierzam dziennie rowerem, ale tylko 14km do pracy,tylko w niedzielę są dłuższe wypady. Dopóki pogoda i zdrowie dopisze to będę jeździła. Więc pracusie pracujcie,a urlopowicze wypoczywajcie,aha zostali jeszcze emeryci ale oni nigdy czasu nie mają.pa.pa
Madzia rower to wspaniała sprawa i rehabilitacja, Gienia zimną kawę pije - mnie się zdarza nawet jak sobie naleję świeżą z expresu, Grażynka wypatruje wypoczynku a spadających numerkach- powodzenia ,Pozdrawiam i Miłego Wieczoru Życzę, a aura sprawia że można pożyć i głęboko pooddychać
Witajcie nocne
Zbliża się mój wymarzony urlop.
Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam was wszystkich
Andrzeju u mnie też super pogoda.... nareszcie oddychamy
Dzień dobry
Hello nocne marki ,cisza w temacie
Kończę pracę zaraz wybywam do domku
Pogodny dzień ,ale chłodniej ,niech tak pozostanie
Słoneczko zagościło ,dawno nie było na forum
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam