Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki za wszystkie sugestie
No nic, jak się leczyć i płacić to u najlepszych, więc udało mi się jeszcze wykupić miejsce od 18 lutego. Operacja była bardzo poważna, jeszcze jestem młody więc skoro jest możliwość trzeba walczyć o powrót do pełnego zdrowia.
Opiszę wrażenia po powrocie, dla mnie to dziewiczy wyjazd, mam nadzieję, że jakoś to zniosę
pozdrawiam
Wszystkie szpitale wojskowe mają bardzo dobra opinię i dobrą bazę zabiegową. Jeżeli Dolny Śląsk to polecam: 23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo - Rehabilitacyjny w Lądku Zdroju.
Pozdrawiam
A czy w Lądku można załatwić pobyt prywatny i jakie sanatorium jest najlepsze dla schorzeń kręgosłupa?
stefek pisze:A czy w Lądku można załatwić pobyt prywatny i jakie sanatorium jest najlepsze dla schorzeń kręgosłupa?
Ja jadę prywatnie, bo potrzebuję pilnie, a z NFZ tego jeszcze długo czekania. Praktycznie wszystkie oferują prywatne pobyty. Pytałem z ciekawości o wojskowe sanatorium, bo lekarz który mnie operował, jeden z najlepszych w Polsce, polecił mi tylko Busko i wojskowy.
Witam. Ja również starałam się o rehabilitacje w Wojskowym. Jestem po operacji kręgosłupa.Niestety przybliżony okres oczekiwania to 2 lata. Oczywiście z NFZ. Zrezygnowałam i zdecydowałam się na Konstancin gdzie czekałam 5 miesięcy. Natomiast jeśli chodzi o Busko to byłam w NIDZIE i wszystkim kuracjuszom polecam to sanatorium.