ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Dzień dobry, dziś mam numer 18280. Nie śpieszy mi się już. info podaję dla celów statystycznych forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich
Witam dzwoniłam po zwroty pani zaproponowała Goczałkowice ,podziękowałam bo do Goczałkowic mam niedaleko.Pani na to ze to nie wczasy tylko na leczenie sie jeżdzi.Bedzie ciężko coś znależ bo z mężem jade.Mój nr na dzisiaj 15603
-
bolo61
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2017 21:29
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
A u mnie od 3 tygodni na stronie przegladarki skierowan taki to sobie komunikat wisi...Co się dzieje z moim skierowaniem:
skierowanie oczekuje na ocenę celowości leczenia przez lekarza specjalistę balneologii i medycyny fizykalnej albo rehabilitacji leczniczej, zatrudnionego w oddziale wojewódzkim NFZ.Ile to moze trwac?bo w kolejce jestem od marca 2019.Urlop trzeba zaplanowac bo to nie ZUS i L-4.
skierowanie oczekuje na ocenę celowości leczenia przez lekarza specjalistę balneologii i medycyny fizykalnej albo rehabilitacji leczniczej, zatrudnionego w oddziale wojewódzkim NFZ.Ile to moze trwac?bo w kolejce jestem od marca 2019.Urlop trzeba zaplanowac bo to nie ZUS i L-4.