Krynica Zdrój pan pozna kobiete.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Krzysiaczek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2012 17:26

Krynica Zdrój pan pozna kobiete.

Post autor: Krzysiaczek »

Witam miłe panie. Jestem miłym bardzo kulturalnym facetem wolnym przystojnym szczupłym 185cm mam 30+lat. Spotkam się z zadbaną miłą wesołą kobietą w Krynicy Zdroju do 50+lat. Mam ochote na miłą rozmowe przy kawie drinku spacer a może mały romans. Zapraszam do pisania jestem miłym facetemE-mail []
Ostatnio zmieniony 12 cze 2021 00:39 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
forumowicz

Re: Krynica Zdrój pan pozna kobiete.

Post autor: forumowicz »

Krzysiu co u Ciebie po 9 latach, poznałaś tą jedyną?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

i widzisz Max jak tu jechać do sanatorium jak na portalu już się
Piękni
Młodzi
Wysportowani

Tak REKLAMUJĄ

No co Ja mogę Zaoferować
Stary
Schorowany
i do tego jeszcze rencista

Ale może Moje szanse wzrosną gdy jesienią Otrzymam Bon 500 + dla rencisty/emeryta na pobyt
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ty możesz zaoferować swój urok osobisty, i do tego za darmo,a młody chce zarobić, mała różnica
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Darku :lol: :lol: optymista z Ciebie niepoprawny, a biorąc pod uwagę galopującą inflację :)
to faktycznie ta kasa jesienią będzie jak znalazł na paliwo, żeby dojechać do sanatorium ;) :P
i chyba muszę zgodzić się z Maxem, bo nasze atrybuty są bezcenne, a bez nich to do sanatorium, żeby poznać Kobietę to nie ma po co jechać 8-) :lol: :lol:
Krzysiek zmień to ogłoszenie, bo tak "kawę na ławę" i od razu wiadomo o co chodzi ;) :P
Podejrzewam, że masz 9 lat w plecy 8-) , posłuchaj mojej rady :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Max-R pisze: 10 cze 2021 16:14 Ty możesz zaoferować swój urok osobisty, i do tego za darmo,a młody chce zarobić, mała różnica
Max nie możesz tak oceniać Krzyśka, jak nie znasz człowieka :oops: A tu widać pewnego rodzaju nieudolność :roll: , bo Krzysiek o wzajemnych zobowiązaniach finansowych nie wspomniał ani słowem ;) :lol: :lol:
Zenek masz rację :P Uważam, że Krzysiek powinien zasięgnąć języka i poprosić o porady naszych Forumowych specjalistów 8-) :D
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Moim zdaniem skoro Krzysiek się nie odzywa to znaczy, że ma "branie" niesamowite :P
Gdyby było inaczej to z pewnością by znowu koło zatoczył i na Forum kolejnego posta zamieścił ;)
a tak czasu mu brakuje :D Forum może trochę skromniejsze niż telewizyjne programy, typu: "Rolnik szuka żony", czy też nasze ulubione "Sanatorium Miłości", ale chyba zamieszczona przez Krzysiaczka reklama wystarczyła, by osiągnął sukces :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Zenek kontakt do Krzysiaczka masz ;) :lol: :lol:
Bierz chłopa ze sobą, bo tam gdzie teraz jestem będzie miał powodzenie każdy 8-) :lol: :lol: ,
kto w namiocie chce się przespać i obchlapać zimną wodą prosto z jeziora :lol: :lol:
Inne atrakcje dla odważnych są przewidziane i nie będę o nich teraz się rozpisywać,
bo sama już na nie podążam 8-) :D
Zablokowany